Coachning med världsmästardirigent

På söndag 15/4 har Snowflake singers äran att bli coachade av Britt-Heléne Bonnedahl, dirigent för världsmästarna Rönninge Show Chorus. Vi ser fram emot att bli granskade, peppade och slipade inför årets nordiska mästerskap!  

Kom och sjung med oss!

Snowflake Singers söker nya sångerskor i alla stämmor! Vill du vara med och sjunga i en grupp som erbjuder körupplevelser utöver det vanliga? Vi har en fantastisk gemenskap, jobbar seriöst och har på samma gång superkul! Tveka inte att höra av dig till körens dirigent Kristina om du har frågor!  

Tack för att ni kom på vår julshow!

Tusen tack till er alla som kom och förgyllde vår julshow den 9 och 10 december på Norrlandsoperan! Tack för alla applåder och allt jubel! Ni är en underbar publik! 
Snowflake Singers önskar er alla en fin jul och ett riktigt Gott Nytt År! 
Vi ses igen nästa år.  

Bra jobbat, RING!

Snowflake Singers applåderar och hurrar för er fantastiska insats vid Sweet Adelines International - 71st Annual Convention & Competition, 2017 i Las Vegas, i hård konkurrens med totalt 47 kvartetter. Way to go, ladies!  

logo Är du intresserad att vara med?
Oftast har vi en prova-på-gång i augusti varje år, under en av våra ordinarie rep-kvällar. Då får du vara med ett helt rep och prova på hur det är att vara en flinga! Själva insjungningen blir några dagar senare.

Övrig tid under hösten har vi "löpande antagning" till kören. Du är när som helst välkommen att lyssna på våra rep som sker på tisdagar 18.30-21.30 i Landstingshusets fullmäktigesal, Köksv 11.

Mer information om hur detta går till kan du få av vår dirigent Kristina. Maila till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
 

 

Du är här: Home Kontakt Gå med