Åtta nya flingor ht 19

Åtta nya flingor har virvlat in i kören under höstterminen 2019! Så roligt! Följ oss gärna på Instagram (snowflake_singers) för att se en bild på alla våra nya snöflingor.

 

4:e plats och medalj i NM i barbershop

Vi är så stolta över vår fina placering i Nordska mästerskapen i barbershop! I mycket hård konkurrens knep vi en fjärdeplats och medalj i årets tävling. Tack region 32 för en underbar tävlingshelg i Karlstad!

 

Snowflake singers vill bli större

Just nu söker vi nya sångerskor i alla stämmor! Oavsett erfarenhet är du välkommen att sjunga in hos oss. Vi hjälper dig att utvecklas i din sång, trivas i gruppen och ha roligt när vi tillsammans siktar mot stjärnorna. Läs mer under Gå med, eller maila dirigent@snowflakesingers.se. Välkommen!  

Boka oss!

Vill ni sätta guldkant på er företagsfest, eller söker du musikunderhållning till ditt privata evenemang? Vi sätter ihop ett paket som passar dig! Hör av dig till boka@snowflakesingers.se för mer information.

 

Julkonsert2

I väntan på tomten med Snowflake Singers – en show för dig som älskar julen!

Får du julstämning av Kalle Anka, nyfallen snö, den goda julmaten eller av stämningsfulla julsånger och tända ljus? Kom till vår julshow och få allt du önskar! Vi bjuder in till en kväll fylld av skoj och skratt, värme och förväntan för både stora och små.

Datum och tid: 7 december kl 16.00 och 19.00

Plats: Norrlandsoperan

Biljetter säljs av Norrlandsoperan

Se vår julshow live på webben

Har du inte möjlighet att vara på plats för att se vår julshow live nu på lördag 7/12? Föreställningen klockan 16.00 kommer att webbsändas live! Klicka in dig på denna länk och njut av stämningen: Länk till webbsändning

 

I samarbete med Vuxenskolan

 

Du är här: Home Frontsida Nu är det jul igen - missa inte chansen att få äkta julstämning!