Maria Bek's blog

Under denna vårvinter har vi fått äran att bli coachade vid tre tillfällen av Britt-Heléne Bonnedahl. Britt-Hélene grundande Rönninge Show Chorus, Nordens största barbershopkör som har vunnit VM i barbershop flera gånger. Under våra tre coachningar med Britt-Heléne har vi utvecklat både tolkning, dynamik, känsla och sound i både våra tävlingslåtar. Vi har aldrig låtit så bra! Om bara en månad är det dags för Nordiska mästerskapen i barbershop och vi är mer redo än någonsin. Tack Britt-Heléne!

Nu är vårterminen och nedräkningen mot Nordiska mästerskapen i barbershop igång på allvar! Följ oss på instagram (snowflake_singers) för att ta del av alla våra förberedelser och själva tävlingen. Under våren kommer vi bland annat att få besök av fantastiska coacher som med all säkerhet kommer att lyfta oss mot nya höjder. 

Mästerskapen kommer att livestreamas och länken till streamingen kommer att läggas ut här på hemsidan. 

Gillar du Snowflake Singers? Tycker du, liksom vi, att vår showkör behövs för att göra Umeå mer glittrigt? Det finns flera sätt att stötta oss! Om du som företagare vill bidra till vår välbesökta julshow så finns det möjlighet att synas i vårt programblad. Kontakta [email protected] för mer information. 

Igår, tisdag 23/8, bjöd kören in intresserade till en gästkväll - Hälsa på och sjung med Snowflake Singers. Antalet anmälningar till kvällen var större än någonsin och vi fick en fantastisk kväll tillsammans! Majoriteten av gästerna skrev dessutom upp sig för att gå vidare som prospectives ("prova-på-medlemmar") i kören. Tack till alla gäster för att ni kom och gjorde körrepet till något alldeles extra!

Tack till alla er som kom och tittade på vår show "Glittrig sommarenergi med Snowflake Singers" på Norrlandsoperan, ni lyfte oss till skyarna! Showen var en del av Umeås 400-års jubileum och vi är ärade över att få vara med och fira vår stad. Nu önskar vi er alla en glad sommar och skön ledighet. I höst är vi tillbaka med mer show, sång och glädje!

I samband med Umeås 400-årsjubileum bjuder Snowflake Singers den 18 juni på en glittrig sommarshow för alla! Showen är gratis men en kostnadsfri biljett krävs. Konserten klockan 19:30 är fullbokad men biljetter finns till en extra förställning klockan 16.30. Begränsat antal platser så passa på att säkra din biljett innan de tar slut! Boka på Norrlandsoperans hemsida.

Just nu har Nordic Light Region en kampanj, YOUNGER, som innebär att alla under 26 år enbart betalar 50:- per månad för ett medlemskap under 2022, vilket även gäller om du vill sjunga med oss! Om du gillar att sjunga, stå på scen och sprida glädje genom att uttrycka dig visuellt så är Snowflake Singers rä

Performanceföreställningen JULEN på Norrlandsoperan, som vår kör är en del av, har uppmärksammats i Aftonbladet. I artikeln beskriver reportern sin upplevelse av de olika delarna i föreställningen, bland annat "den välsjungande kören Snowflake Singers". Artikeln finns att läsa här.

Vi är glada och stolta över att vara med och skapa denna magiska julupplevelse!

 

 

Nu har alla körer i Sverige fått klartecken från Folkhälsomyndigheten att få sjunga tillsammans på plats igen. Vi har redan inlett höstterminen med digital sång via Jamulus men ser nu fram emot att äntligen få träffas tillsammans och skapa sångmagi.

Denna vårtermin har vi helt och hållet repat digitalt via Jamulus. Som traditionen bjuder avslutade vi våren med en Family & Friends-konsert – denna gång helt digitalt via Zoom! Ett 60-tal gäster från när och fjärran loggade in och lyssnade på fyra sånger. Tre av dem har vi lärt oss under våren, alltså utan att träffas fysiskt. Vi är så glada och stolta över allt vi har åstadkommit under denna ovanliga termin och ser fram emot en lika spännande och utvecklande höst.

Glad sommar önskar Snowflake Singers!

Pages

Senaste nyheterna

Wed, 2023-03-29 10:49
Under denna vårvinter har vi fått äran att bli coachade vid tre tillfällen av Britt-Heléne Bonnedahl. Britt-... more
Thu, 2023-01-26 13:14
Nu är vårterminen och nedräkningen mot Nordiska mästerskapen i barbershop igång på allvar! Följ oss på... more
Wed, 2022-11-02 13:46
Gillar du Snowflake Singers? Tycker du, liksom vi, att vår showkör behövs för att göra Umeå mer glittrigt?... more