Gå med

(English below!)

I oktober 2024 tävlar kören i VM i barbershop i USA! På grund av förberedelserna kan vi tyvärr inte ta emot några nya medlemmar förrän efter tävlingen. Du som är intresserade av vår kör är dock alltid välkommen att komma och lyssna på en repetition. Om du lämnar dina kontaktuppgifter kan vi sedan höra av oss till dig när vi återigen tar in nya medlemmar. Skicka ett mail till [email protected] för mer information. 

Om du vill veta mer om vår antagningsprocess, se nedan. 

Hur går antagningsprocessen till?

Först får du komma på en av våra gästkvällar och prova på att sjunga med oss. Om det fortfarande känns rätt kan du sedan anmäla dig som prospective member, få en preliminär stämplacering och vara med på några riktiga rep. Efter det är det dags för insjungning, och förhoppningsvis är du fullfjädrad flinga! Maila till [email protected] så berättar vi mer om hur det går till med insjungning och antagning till kören. Vill du komma och besöka ett vanligt rep och lyssna är det också bara att höra av sig!

Varmt välkommen till Snowflake Singers!

Join us!

In October 2024, we are competing in the International Convention and Competition in barbershop in Kansas City. Due to the competiton, we are not able to invite new members until after the competition. But, you are always wlcome to visit a rehearsel! Send an email to [email protected] and we will tell you more. Welcome!