Siamsa Doyle's blog

Oj oj, nu är det endast två veckor kvar! Just nu övar vi sång och dans för fullt inför vår julshow med Solala den 25 november. Showen kommer att vara glittrande, fartfylld, överraskande och rolig... men samtidigt vacker, rofylld och fridfull... det viktigaste av allt är att den kommer att vara fylld med fin sång, musik, dans och härlig stämning!
Bästa sättet att komma i julstämning! Vill du knipa en plats i publiken är det hög tid nu, då platserna är nästan slut till båda showerna. Alla kan ju inte ha sån tur som Jenny som vann två biljetter i vår utlottning på facebook (grattis Jenny!). För att köpa era biljetter klicka här.
Hoppas att vi ses om två veckor!

Under helgen svepte en naturkraft in över Märsta, för att sedan dra vidare in över Umeå och åstadkomma nära nog mirakel. Medlemmar från kören fick se Allen Otto leverera sin visdom redan under helgens körkonvent Nordic Mix Education, medan resten fick vänta tålmodigt till tisdagens rep där han var vår gästcoach för två och en halv fantastiska timmar. Vi  fokuserade hela repet på vår tävlingsbalad, och Allen gav oss många nycklar som vi kan använda lång tid framöver. Kören gick från repet fylld med mod, glädje och tillförsikt för vägen mot VM 2024!

Terminen kickade igång för ett par veckor sedan och vi fick äntligen sjunga tillsammans igen efter en sommarpaus. Vad vi har längtat! I tisdags var det dags att åter bjuda in gäster som ville prova på att sjunga tillsammans med oss. Nio fantastiska kvinnor kom och deltog, och vilket deltagande det var! Sång och dans som om de aldrig hade gjort annat! Tack kära gäster för att ni kom och var med och skapade en härlig kväll tillsammans. Vi hoppas på ett snart återseende!

Pssst! Innan vi smiter iväg på sommaruppehåll har vi en rolig nyhet att berätta. Vi planerar för fullt för årets julkonsert, som vi kommer att genomföra tillsammans med Solala!
Solala har sedan starten 2012 tagit a capellamusiken till nya höjder, och är kända för sina unika arrangemang med musikvideos i köksmiljö. De uppträder för fullsatta publiker, och vi ser verkligen fram emot att få sjunga deras arrangemang och skapa riktig julmagi tillsammans!

Tillägg: nu är det officiellt - julkonserten kommer att hållas kl 16 och 19 på Norrlandsoperan den 25 november! Välkommen att köpa era biljetter redan nu genom att klicka här!

Kören har just kommit hem från Karlstad, där de nordiska mästerskapen i barbershop gick av stapeln. Vi är otroligt glada och stolta över vår placering på andra plats, och över våra 613 poäng som är våra högsta hittills! Vi firar också vår fantastiska kvarteret, of Chords, som tog hem bronsmedalj i kvartettävlingen. Vi har arbetat fokuserat under året och vill rikta ett stort tack till alla som stöttat oss på vägen. Nu är vi i barbershop heaven!

Senaste nyheterna

Tue, 2024-04-23 15:09
Under helgen hade vi besök av Janne Alexandersson, världsmästarkoreografen! Janne har utvecklat koreografi ... more
Sat, 2024-02-03 09:01
Under tisdagens repetition hade vi äran att coachas av den otroliga Britt-Heléne Bonnedahl! Vi kommer ha... more
Tue, 2023-11-28 09:52
Till alla er som kom och gav oss energi under lördagens shower: TACK! Vi hade fantastiskt roligt och nöjt av... more