Gå med

(English below!)

Vill du bli en del av Snowflake Singers? Vi har intag för nya medlemmar minst en gång per termin, då vi söker sångerskor i alla stämmor. Stämningen i vår kör är alltid positiv och inkluderande och vi kan lova att du kommer att känna dig välkommen hos oss! Vi har höga ambitioner och jobbar mycket med att utveckla oss både som enskilda sångerskor och som kör.

Hur går antagningsprocessen till?

Först får du komma på en av våra gästkvällar och prova på att sjunga med oss. Om det fortfarande känns rätt kan du sedan anmäla dig som prospective member, få en preliminär stämplacering och vara med på några riktiga rep. Efter det är det dags för insjungning, och förhoppningsvis är du fullfjädrad flinga! Maila till [email protected] så berättar vi mer om hur det går till med insjungning och antagning till kören. Vill du komma och besöka ett vanligt rep och lyssna är det också bara att höra av sig!

Varmt välkommen till Snowflake Singers!

Join us!

Do you want to be a part of Snowflake Singers? We invite new members to join us at least once every semester. In our chorus we always have a positive vibe and want you to feel included. We have high ambitions and strive to be better singers all the time. 

If you want to join, send an email to [email protected] and we will tell you all about the process. Welcome!