Följ oss!

Boka oss i höst!

Vill ni sätta guldkant på er företagsfest, eller söker du musikunderhållning till ditt privata evenemang? Vi sätter ihop ett paket som passar dig! Hör av dig till boka@snowflakesingers.se för mer information.  

Vi välkomnar tre nya flingor!

Tre skönsjungande flingor har virvlat in i kören idag! Vi hälsar dem välkomna!  

Tack alla som kom på vårt genrep!

Utan er skulle vi inte vara lika förberedda och peppade inför tävlingen! Vi hoppas att ni också hade en trevlig kväll. Tack!  

Coachning med världsmästardirigent

På söndag 15/4 har Snowflake singers äran att bli coachade av Britt-Heléne Bonnedahl, dirigent för världsmästarna Rönninge Show Chorus. Vi ser fram emot att bli granskade, peppade och slipade inför årets nordiska mästerskap!  

 

Är du intresserad av att gå med i Snowflake Singers?

Vi söker nya sångerskor i alla stämmor! Under både höst och vår har vi löpande intag. Maila vår dirigent Kristina på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så kan hon berätta mer om hur det går till med insjungning och antagning till kören.

Du är när som helst välkommen att lyssna på våra rep som sker på tisdagar 18.30-21.30 i Landstingshusets fullmäktigesal, Köksvägen 11. Kontakta Kristina innan så att hon vet att du kommer.

Vi har alltid en positiv och inkluderande stämning i gruppen, så vi kan lova att du kommer att känna dig välkommen!

 

Du är här: Home Gå med